Exclusief begeleide zeilcruise met Lien & Elise Club Med 2

Denk even aan: zachte golven die tegen het zeiljacht kabbelen, zonsondergangen die de hemel in vuur en vlam zetten, en sterrennachten op open zee. Na het succes van onze voorbije Emiraten cruise, trekken Lien & Elise er opnieuw op uit. En jij kan met ons mee. Zet je samen met ons koers naar de betoverende kusten van de Franse & Ligurische Rivièra?

Dit wordt niet zomaar een reis, het is jouw droom op het water, gecreëerd met oog voor detail en liefde voor luxe.

De Club Med 2, één van de grootste zeilschepen ter wereld, wordt het decor van onze luxe mini trip. Dankzij de beperkte diepgang van deze relatief kleine vijfmaster, kunnen wij met de Club Med 2 voor anker gaan in kleine baaien of andere exclusieve bestemmingen die kolossale cruiseschepen niet kunnen aandoen.

We hebben de tijd om iedere tussenstop op ons eigen ritme te verkennen. In alle rust, en zonder haast.

Ideale mini trip voor koppels en vriendengroepjes !

Data

21/05/2025 – 26/05/2025

prijs

Voor de eerste tien verkochte kajuiten – lanceringsprijs :

Bestemming

Reisaanbieder

Categorie

Reisaanbieder

Bestemming

Deel dit bericht

In 't kort

Superior Cabine
All Inclusive
Watersporten inbegrepen
Yoga programma
Sfeervol avondentertainment

Cruises by Club Med

Varen op een luxueus zeilschip

Aan boord van de Club Med 2, het Exclusive Collection zeiljacht, beleven reizigers een unieke zeereis. Een hemelse break op een prachtig schip voor een cruise met gastronomie, cultuur, zon, ontspanning en feestjes!

We ontdekken de mooiste kusten van de Middellandse Zee, want deze vijfmaster gooit geregeld het anker uit op plekken waar grotere schepen niet kunnen komen.

Reisprogramma

Dag 1 – Marseille

Opgericht in 600 voor Christus door Griekse zeelieden uit Phocée, de oude haven en zijn oude wijken, de basiliek Notre-Dame-de-la-Garde, zijn lichtgevende richel met uitzicht op zee en zijn wilde kreken maken het een stad vol met contrasten. Boot aan de kade, geen watersporten.

Vertrek om 19:30

Dag 2 – Dag op zee

Een dag op zee om de batterijen op te laden en te genieten van de vele mogelijkheden die onze uitzonderlijke zeilboot te bieden heeft.

Tijdens de dag op zee bieden we aan boord van de Club Med 2 ervaringen met focus op het ontdekken van de oceaan. Je kan kunnen uit een breed aanbod watersporten en -activiteiten vanop het watersportplatform op de achtersteven.

Groepslessen voor alle niveaus, 6 dagen op 7:

Waterskiën en wakeboarden (lessen), vanop het watersportplatform (85 m²)
Windsurfen (lessen), ook vanop het watersportplatform
Fitness (lessen): in de yogastudio op het hoogste dek van het zeilschip, of in de openlucht, steeds met zicht op zee. Verschillende mogelijkheden: lichte gymnastiek, BBB-workout, stretching, spierversteviging…

Dag 3 – Portovenere

Dit vissersdorp, belangrijk maritiem centrum tot de 15e eeuw, met oude pastelkleurige huizen die zich vastklampen aan de heuvels en met elkaar verweven steegjes, heeft zijn authenticiteit behouden. Boot voor anker, geen watersporten.

Aankomst om 08:00
Vertrek om 18:00

Dag 4 – Portofino

Een prachtig vissersplaatsje in de baai, in de schaduw van de pijnbomen. Voor anker – watersporten – u kunt zwemmen, maar er is geen strand.

Aankomst om 08:00
Vertrek om 18:00

Dag 5 – Saint-Tropez

Saint-Tropez, een klein dorpje aan de Côte d’Azur met de hoogste concentratie beroemdheden identificeert. Geniet van het heerlijk theatrale decor, een mengeling van luxe en authenticiteit.
Voor anker.
Geen watersporten.
Strand.

Aankomst om 08:00
Vertrek om 18:00

Dag 6 – Marseille

Opgericht in 600 voor Christus door Griekse zeelieden uit Phocée, de oude haven en zijn oude wijken, de basiliek Notre-Dame-de-la-Garde, zijn lichtgevende richel met uitzicht op zee en zijn wilde kreken maken het een stad vol met contrasten. Boot aan de kade, geen watersporten.

Aankomst om 07:00

Prijs

Voor de eerste tien verkochte kajuiten – lanceringsprijs :
PRIJSINFORMATIE
€ 1999 per persoon in een dubbelkajuit ipv € 2149
€ 2499 per persoon in een singlekajuit ipv € 2649

Inbegrepen

* Eigen begeleiding door Lien & Elise vanuit Brussel
* Cruise op basis van All Inclusive in een Superior Cabin – Dek B
* Entertainment by Club Med
* Watersporten & yogaprogramma by Club Med

Niet inbegrepen

* Vluchten vanuit Brussel (aanbod volgt)
* Verzekeringen
* Optionele Excursies