Ik ben Lien Galle en realiseer al jouw reisplannen van a tot z

Met meer dan 15 jaar ervaring in de toeristische sector, ken ik de reisindustrie door en door. Ik werkte als hostess op verschillende vakantiebestemmingen en heb werkervaring in hotels en bij verschillende touroperators en reisorganisaties.

Reizen is mijn ultieme passie. Elk vrij moment en iedere vakantieperiode probeer ik te reizen en neem ik zoveel mogelijk deel aan opleidingen en studiereizen. Zo blijf ik steeds op de hoogte van de nieuwste trends.

Want enkel door een bestemming of cruiseschip zelf te beleven, kan ik je de juiste informatie bezorgen en een reis volledig op jouw maat uitwerken.

De reismicrobe zit ook bij mijn gezin in de genen. Samen met mijn man en dochter ontdek ik dan ook graag de wereld. En als foodie informeer ik je ook heel graag met tips voor lokale restaurantjes.

Als zelfstandig reisadviseur kan ik me 100% inzetten voor jouw gedroomde vakantie. Alles begint met een gemoedelijk en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Als zelfstandig reisadviseur ben ik bovendien aangesloten bij Herbots Reizen, een toonaangevende reiskantoor (in Limburg). Door onze krachten en expertise te bundelen, is je geld als klant steeds verzekerd en versterken we onze inkooppositie waardoor je in nog betere condities van de wereld kan genieten.

Ik toets af welke meerwaarde ik kan betekenen en zet jouw vakantieplannen om in realiteit. Je kan voor alle type vakanties en met elk budget bij mij terecht.

De laatste jaren bouwde ik expertise op in luxereizen en cruises, maar onder andere ook citytrips, familievakanties en groepsreizen zijn deel van het aanbod.

Ik leg de nadruk op persoonlijke service en bereikbaarheid, en sta je bij met raad en daad.

Volg mijn avonturen voor reisinspiratie

of

Groepscruises & groepsreizen by Lien

Hou je van begeleide reizen? In een gemoedelijke, gezellige sfeer? Met gelijkgezinde reisgenoten uit de regio? Ga dan mee op mijn eigen groepsreizen en groepscruises.

In November 2023 vertrekken we naar de paradijselijke Caraïben op begeleide groepscruise ! Meer info via ‘In de kijker’ !