Ik ben Lien Galle en realiseer al jouw reisplannen van a tot z

Met meer dan 15 jaar ervaring in de toeristische sector, heb ik een diepgaande kennis van de reisindustrie opgebouwd. Mijn carrière begon als hostess op diverse vakantiebestemmingen, waardoor ik een unieke kijk op reizen heb ontwikkeld. Deze ervaring werd verrijkt door mijn werk in hotels en bij diverse touroperators en reisorganisaties.

Reizen is niet alleen mijn beroep, het is mijn ultieme passie. Ik besteed elk vrij moment en elke vakantieperiode aan reizen. Daarnaast neem ik regelmatig deel aan opleidingen en studiereizen om steeds up-to-date te blijven met de nieuwste trends in de reiswereld. Dit stelt mij in staat om jouw reiservaring te verrijken met de meest actuele en waardevolle inzichten.

Ik geloof sterk in het persoonlijk beleven van bestemmingen en cruiseschepen. Deze ervaringen stellen mij in staat om jou te voorzien van nauwkeurige en waardevolle informatie, zodat ik reizen kan samenstellen die perfect aansluiten bij jouw wensen en verwachtingen.

De liefde voor reizen is een familieaangelegenheid; mijn man, dochter en ik delen samen een passie voor het ontdekken van nieuwe culturen en bestemmingen. Als foodie ben ik ook altijd op zoek naar de beste lokale eetgelegenheden, en deel ik mijn bevindingen graag met jou voor een extra smaakvolle reiservaring.

Als zelfstandig reisadviseur zet ik me volledig in om jouw droomvakantie werkelijkheid te laten worden. Elke onvergetelijke reis begint met een persoonlijke, gemoedelijke en vrijblijvende kennismaking. In dit gesprek luister ik aandachtig naar je wensen en dromen, zodat ik je reiservaring volledig op maat kan creëren.

Ik ben trots te kunnen zeggen dat ik als zelfstandig reisadviseur deel uitmaak van Herbots Reizen, een vooraanstaand reiskantoor in Limburg. Deze samenwerking versterkt niet alleen mijn expertise en aanbod, maar garandeert ook dat jouw investering in reizen veilig en verzekerd is. Dankzij onze gebundelde krachten en kennis profiteer je als klant van betere inkoopcondities, waardoor je nog meer waarde uit je reiservaring haalt.

Met mij aan je zijde, kun je genieten van het beste van twee werelden: persoonlijke service en de zekerheid van een gerenommeerd reiskantoor. Samen maken we jouw reis niet alleen mogelijk, maar ook onvergetelijk.

Ik specialiseer me in het omtoveren van jouw vakantieplannen naar realiteit, op maat gemaakt om naadloos aan te sluiten bij jouw wensen en budget. Of je nu droomt van luxe en ontspanning, of avontuur en ontdekking zoekt, ik heb de expertise en de passie om het voor jou waar te maken.

Met jarenlange ervaring in luxereizen en cruises, evenals een breed scala aan reisopties zoals stedentrips, familievakanties en groepsreizen, ben ik uitstekend uitgerust om een unieke en persoonlijke ervaring te bieden. Reizen is voor mij meer dan alleen een bestemming; het is een kans om onvergetelijke herinneringen te creëren.

Persoonlijke service en bereikbaarheid staan bij mij voorop. Ik ben toegewijd aan het bieden van uitmuntende ondersteuning en deskundig advies, van het begin tot het einde van jouw reis. Met mijn hulp zul je ontdekken dat jouw droomreis meer is dan een idee, het is een haalbare realiteit.

Laat mij je gids zijn naar je volgende avontuur. Jouw reis, op jouw manier.

Liefs, Lien

Volg mijn avonturen voor reisinspiratie

of

Groepsreizen & groepscruises met Lien

Ben je een liefhebber van begeleide reizen, waarbij elk detail zorgvuldig voor je is uitgedacht? Zoek je naar reiservaringen in een warme, gezellige sfeer, omringd door gelijkgestemde reisgenoten uit jouw regio? Dan zijn mijn groepsreizen en groepscruises precies wat je zoekt!

Ik organiseer reizen waarbij je deel uitmaakt van een hechte groep, waar alles van A tot Z geregeld is. Dit betekent dat je volledig kunt ontspannen en genieten van de reis, terwijl ik zorg voor een soepele en plezierige ervaring.

Een bijzondere highlight in mijn aanbod is de begeleide groepscruise naar de Noorse Fjorden in september 2024. Deze cruise belooft een adembenemende ervaring te worden, met onvergetelijke uitzichten en een warme groepssfeer. Meer informatie over deze unieke reis en andere aankomende groepsavonturen vind je onder ‘In de kijker’ op deze website.

Ga mee op reis en ontdek de wereld op een unieke, gezellige en zorgeloze manier!