Hapag-Lloyd Cruises met Belgen aan boord – begeleide luxecruises

Nederlandstalig Vergezelde Cruises met Belgen aan Boord

Speciaal voor de Belgische cruiseliefhebber lanceert Hapag-Lloyd Cruises een nieuw concept van ‘Nederlandstalig vergezelde cruises voor Belgen’ op 7 geselecteerde vaarroutes in 2024. Geniet van deze ‘once in a lifetime experience’ samen met andere Belgen.

Data

Verscheidene afreisdata !

prijs

Op aanvraag

Bestemming

Reisaanbieder

Categorie

Reisaanbieder

Bestemming

Deel dit bericht

In 't kort

Nederlandstalige aanspreekpersoon gedurende de hele reis
Andere Belgen aan boord
Cocktailmoment(en) voor de groep
Groepsfoto (print & digitaal)
€ 200 boordkrediet voor elke passagier voor dranken

7 Hapag-Lloyd Cruises met Belgen aan boord in 2024
In 2024 voorziet Hapag-Lloyd Cruises op 7 boeiende vaarroutes een Nederlandstalige aanspreekpersoon gedurende de hele reis, speciaal voor Belgische cruiseliefhebbers.

Het betreft een mooie mix van expeditiecruises en culturele cruises met twee van hun beste schepen: het nieuwe generatie expeditieschip HANSEATIC inspiration en het meermaals als beste cruiseschip erkende EUROPA 2. De boeiende vaarroutes gaan van Antarctica tot Spitsbergen, van de Middellandse Zee tot de Great Lakes in Noord-Amerika.

4 Expeditie cruises met Belgen aan boord

Expeditiecruise Antarctica
22/01/2024 – 09/02/2024
19 dagen
Grote route door de zuidelijke poolgebieden
Begeleiding door Davy Van Acker

Expeditie cruise Spitsbergen 
15/06/2024 – 25/06/2024
11 dagen
Longyearbyen naar Tromso
Begeleiding door Davy Van Acker

Expeditie cruise Spitsbergen 
25/06/2024 – 05/07/2024
11 dagen
Tromso naar Longyearbyen
Begeleiding door Davy Van Acker

Expeditie cruise Antarctica 
05/12/2024 – 21/12/2024
17 dagen
Avonturen aan het einde van de wereld

 

Waarom kiezen voor Hapag-Lloyd Cruises?

Met Hapag-Lloyd Cruises verken je verre landen en continenten op een diepgaande manier. Kom oog in oog met exotische soorten, maak kennis met fascinerende culturen en beleef spannende avonturen in adembenemende, natuurlijke decors. En op de schepen zijn ontspannende dagen gevuld met exclusieve smaakervaringen. Dat is waar Hapag-Lloyd Cruises voor staat.
Aan boord van de schepen van de Duitse rederij Hapag-Lloyd Cruises zijn er geen grenzen. Op onze blauwe planeet voelen ze zich overal thuis. Elk schip vaart zijn eigen koers met een geheel eigen karakter. Maar hoe individueel en uniek ze ook zijn, de Hapag-Lloyd Cruises schepen hebben één ding gemeen: je reist steeds in een kleine groep van maximaal 199 tot 500 passagiers. Deze rederij streeft er niet naar om de meeste passagiers te vervoeren, enkel de meest tevreden passagiers. Dat is al zo sinds de oprichting van het bedrijf in 1891 en blijft onveranderd tot op de dag van vandaag.